Behandlingar

Behandlingar

På Pain Relief Clinic, som håller hus inne på YesBox Falun, erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar.

Du kommer tillsammans med din terapeut överens vad du vill lägga din tid på och vad det som är specifikt för dig, för att gemensamt nå vårt mål.

 

Terapeutisk Behandling fr. 695kr

En terapeutiskt behandling erbjuder dig en behandling med blandade tekniker som kan innehålla allt från djupgående massagetekniker, koppning, kinesiotejp, bindvävs/fascia behandling till rehab/prehab övningar med grund i 3d-funktion, yoga, pilates och funktionell träning. Läs mer här!

Rocktape och Rock Blade fr. 450kr

Behandling med Rock Blade och Rocktape för specifika problem i rörelseapparaten. OBS! Ej massage.

Klassisk Massage fr. 495kr

Djupgående klassisk massage för ökad blodcirkulation och välmående. Du väljer tillsammans med din terapeut vilket område som ni fokuserar på! Läs mer här!

GravidMassage fr. 695kr

GravidMassage är för dig som går i väntans tider! En graviditet är en stor belastning för kroppen och det är vanligt att man drabbas av besvär till följd av att man blir tyngre och hormonbalansen i kroppen förändras. Det är en period i livet då både kropp och själ behöver mer underhåll och avkoppling, samtidigt som man också behöver extra trygghet och hänsyn gentemot det blivande barnet. GravidMassage är därför en god investering för varje gravid kvinna, eftersom den utförs extra varsamt och såväl lindrar värk som ökar ditt psykiska välmående. Läs mer här!

 

Behandlingar
Behandlingar